Violen

Violen

Vanaf oktober kun je bij ons terecht voor winterviolen. Wij hebben zowel groot- als kleinbloemige viooltjes in onze kas. Een sterk en kleurrijk plantje. Wij hebben onze violen ook in hangpotten, schalen en hangzakken te koop. Wil je in het najaar een vrolijke tuin? Kom dan gerust een langs.

Met de komst van de koudere maanden hoeft je tuin niet somber en kleurloos te worden. Integendeel, met de prachtige winterviolen van Kwekerij Sterkens kun je jouw buitenruimte juist opfleuren en voorzien van kleur en vitaliteit, zelfs tijdens de wintermaanden.

Winterviolen staan bekend om hun vrolijke bloemen in een scala aan kleuren, variƫrend van helder geel en diep paars tot zacht roze en wit. Deze winterharde planten zijn perfect voor het opvrolijken van borders, bloembakken, en hanging baskets, en ze gedijen zelfs bij lagere temperaturen. Hierdoor zijn winterviolen ideale keuzes voor het toevoegen van kleur en leven aan je tuin, terras of balkon.


Ook populair in het najaar

In het najaar kunt u bij ons ook terecht voor kerstbomen. Bekijk de pagina eens om hier meer informatie over in te zien.

Scroll naar boven